Adóügyi szolgáltatások

Adótanácsadás

Komplexebb adózási kérdésekben történő tanácsadás, a kérdés értelmezése, jogszabályi környezet, gyakorlat feltérképezése, válasz összeállítása, egyeztetése. Szükség esetén az esetleges állásfoglalások (pl. NAV) készítése, ügyintézése is a szolgáltatás része.

NAV képviselet, eljárás adóellenőrzésekben

Amennyiben cégét a NAV ellenőrzi, könyvelés esetében automatikusan eljárunk. Amennyiben saját könyvelése van, vagy más a könyvelője, abban az esetben is állunk rendelkezésére, a tényállás, illetve az ügyiratok ismeretében tudunk segíteni a megfelelő eljárási stratégia kialakításában, az ehhez szükséges beadványok elkészítéséhez, az eljárás bármely szakaszában. E téren több évtizedes tapasztalattal, sokat látott szakembereinkkel állunk rendelkezésére.

Adóügyviteli támogatás

Ezen szolgáltatásunk keretében a bevallások elkészítését (ÁFA, társasági adó, iparűzési adó, stb.), valamint a folyamatos adóügyi támogatást, havi zárásokban való közreműködést, adóelhatárolások számításának elvégzését, béren kívüli és egyéb juttatások kalkulációját, külföldről visszaigényelhető ÁFA rendezését végezzük.

ÁFA regisztrációs szolgáltatások

Külföldi vállalkozások részére adóregisztrációt létesítünk, vagy szüntetünk meg, illetve a regisztráció fennállása alatt teljesítjük a szükséges adóbevallási kötelezettségeket, valamint eljárunk ehhez kapcsolódóan bármely NAV eljárásban.