REFERENCIÁINK

ORLEN Unipetrol Hungary Kft.

– üzemanyag nagykereskedelem –

Autóflex Knott Kft.

– autóipari beszállító –

Magyar Birkózók Szövetsége

– országos sportági szakszövetség–

Remax Magyarország a franchise tulajdonos és irányító cégek

– ingatlanügynökség –

Three Print Hungary Kft.

– digitális nyomdagép disztribúció –

Kategora Real Estate Kft. és kapcsolt vállalkozásai

– ingatlanfejlesztés –

A VRG munkatársait felkészült, profi csapatként tudom leginkább jellemezni. Tisztában vannak a sportszervezetek igényeivel, értenek és beszélnek a „mi nyelvünkön”. Országos sportági szakszövetségként és kiemelkedő részben költségvetési forrásokból gazdálkodó szervezetként a precizitás, pontosság, a munka minősége, a határidők betartása számunkra különleges fontossággal bír, mindezek mellett fontos számunkra, hogy döntéselőkészítő folyamataink támogatásában, kapcsolódó tanácsadásban, valamint kiemelt sporteseményeink, külön szervezeti egységeink könyvelésében is számíthatunk a VRG közreműködésére. Megelégedéssel ajánlom tehát a minőségi munkát igénylő és elváró sporttársak, valamint bámely más szervezet, vállalkozás figyelmébe őket. Farkas Tibor főtitkár, Magyar Birkózó Szövetség

A VRG munkatársait felkészült, profi csapatként tudom leginkább jellemezni. Tisztában vannak a sportszervezetek igényeivel, értenek és beszélnek a „mi nyelvünkön”. Országos sportági szakszövetségként és kiemelkedő részben költségvetési forrásokból gazdálkodó szervezetként a precizitás, pontosság, a munka minősége, a határidők betartása számunkra különleges fontossággal bír, mindezek mellett fontos számunkra, hogy döntéselőkészítő folyamataink támogatásában, kapcsolódó tanácsadásban, valamint kiemelt sporteseményeink, külön szervezeti egységeink könyvelésében is számíthatunk a VRG közreműködésére. Megelégedéssel ajánlom tehát a minőségi munkát igénylő és elváró sporttársak, valamint bármely más szervezet, vállalkozás figyelmébe őket.

Farkas Tibor főtitkár, Magyar Birkózó Szövetség

2020 augusztusa óta szolgáltatónk a VRG könyvelés, bérszámfejtés és tanácsadás terén. Az évközi könyvelőváltáshoz kapcsolódó nehézségeket professzionálisan kezelték, munkatársaik szakmailag kiválóan felkészültek, pontosan, precízen dolgoznak és késlekedés nélkül mindig rendelkezésre állnak. Üzleti döntéseink meghozatalában támogatásukra mindig számíthattunk, együttműködésünket hosszútávra tervezzük.

Keszthelyi Bence László ügyvezető, RE/MAX Magyarország

“Majdnem évtizedes ismeretség köt a VRG alapítójához, Varga Ernőhöz. Számomra fontos a biztos, kiszámítható együttműködés és az, hogy kérdéseimre egyszerű, érthető, világos válaszokat kapjak. Úgy látom eddigi együttműködésünkből, hogy ezek a VRG fontos értékei is egyben. Mindezek mellett megnyugtató, hogy magánszemélyként is számíthatok a közreműködésükre bevallási és egyéb kérdésekben, valamint akár egy bonyolultnak tűnő, de mégis egyszerű számlázási problémával is bármikor kereshetem a VRG kollégáit.”

Kovács Katalin olimpiai bajnok, üzletasszony