Könyvelés

Klasszikus teljes körű könyvelés

Az egyeztetés szerinti rendszerességgel megküldött bizonylatok alapján elvégezzük a Számiteli törvény által a cégek számára előírt kötelezettségeket, benyújtjuk a szükséges adóbevallásokat, KSH, MNB jelentéseket, időben tájékoztatjuk befizetendő adókötelezettségeiről. Elkészítjük éves vagy egyszerűsített éves beszámolóját, részt veszünk annak könyvvizsgálatában, közreműködünk közzétételében.

Forinttól eltérő bármilyen devizában is végezzük szolgáltatásunkat, integrált rendszerünknek köszönhetően az egyéb devizás, valutás tételek könyvelése is a rutinfeladataink része.

Szolgáltatásunk része, hogy egyeztetett időszakonként tájékoztatást küldünk cége aktuális állapotáról, vagy egyeztetett formában, tartalommal, időszakonként menedzsmentriportot küldünk.

Digitális könyvelés

Amennyiben Ön már eleve digitálisan tárolja összes bizonylatát, miért is küldené ezt külön el papír alapon a könyvelőjének? Integrált ügyviteli rendszerünknek köszönhetően a digitális bizonylatait megfelelő formában és formátumban megküldve, azt egyszerűen és gyorsan, automatizmusokat kialakítva tudjuk könyvelni. A papírformát bizonylatok tekintetében tehát ki tudjuk iktatni az együttműködésből, amely az egyszerű „klasszikus” könyveléshez képest költségmegtakarítást is eredményez. Az esetleges eredeti iratok tárolása ezen esetben ügyféloldalon kerül megoldásra.

A szolgáltatás egyebekben a klasszikus teljes körű könyvelési szolgáltatást tartalmazza.

Digitalizált könyvelés

Ha Ön még nem tárolja digitálisan az összes bizonylatát, ami csak papír alapú, azt mi digitalizáljuk Önnek. Ezt követően pedig a digitális megoldáshoz hasonlóan, annak megfelelő folyamat keretében végezzük a szolgáltatást. Az esetleges eredeti iratok tárolása ez esetben egyeztetés szerint vagy a szolgáltatói, vagy ügyféloldalon kerül megoldásra.

A szolgáltatás egyebekben a digitális és a klasszikus teljes körű könyvelési szolgáltatást tartalmazza.

Számviteli és adóügyviteli támogatás

Amennyiben rendelkezik saját pénzügyi csapattal, de annak nincs vezetője, betöltjük ezt a szerepet. Az ügyfél székhelyén, irodájában, a csapattal együtt tevékenykedve megszervezzük és ellenőrizzük a számviteli és adóügyviteli munkát, a könyvelés kontrollja során megtesszük észrevételeinket és javaslatainkkal segítjük a hatékonyabb működést. Elkészítjük és benyújtjuk a szükséges adóbevallásokat, részt veszünk benne, illetve irányítjuk és támogatjuk az időszaki zárási, évzárási munkákat, a beszámoló elkészítését, illetve annak könyvvizsgálatát, valamint szükség esetén eljárunk a NAV előtt.

Folyamatfelülvizsgálat

Amennyiben belső könyvelése van, vagy problémái vannak jelenlegi külső könyvelőjével, azonban különböző okok miatt nem szeretne váltani, változtatni, segítséget tudunk nyújtani a folyamatok felülvizsgálatában, a problémák feltárásában és lehetséges megoldásában, együttműködve és támogatva jelenlegi könyvelőjét.

ÍRJON NEKÜNK!